#oneHEART with Netball στο Worcester – Worcester Student Life

#oneHEART with Netball στο Worcester – Worcester Student Life

November 8, 2017 0 Von admin

Ως πρωτοετής φοιτητής στο Worcester, υπήρξαν πολλά πράγματα που έχουν ήδη κάνει την πανεπιστημιακή μου εμπειρία καταπληκτική. Αυτό περιλαμβάνει την ένταξη στο Πανεπιστήμιο Λέσχη Netball με τις βασικές αξίες του #oneHEART.

Preseason

Ήμουν γενναίος και έκανα ένα μεγάλο βήμα υπογράφοντας συμμετοχή στην προετοιμασία του Netball, πριν ξεκινήσει η θητεία και λίγο πριν μετακομίσω στο Worcester, ωστόσο αυτή ήταν μια εξαιρετική απόφαση καθώς ήταν μια εξαιρετική εμπειρία! Μου επέτρεψε να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να γευτώ λίγο πώς είναι να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Ήταν σκληρή δουλειά, ας το πούμε, αλλά παίρνεις τόσα πολλά από αυτό!

UWnetball 2

Η εβδομάδα ήταν μεγάλη και κουραστική, αλλά γνώρισα τόσους πολλούς καταπληκτικούς μαθητές που έκαναν τις πρώτες δύο εβδομάδες στο πανεπιστήμιο λιγότερο αγχωτικές/τρομακτικές. Οι εγκαταστάσεις στο πανεπιστήμιο είναι εκπληκτικές και το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας ήμασταν στη σουίτα δύναμης και προετοιμασίας που σας προετοιμάζει πραγματικά όταν μπείτε σε μια ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κάναμε μια σειρά από συνεδρίες ομαδικής σύνδεσης που μας έφεραν όλους πιο κοντά ως ομάδα και τους 2nd και 3rd χρόνια φρόντιζαν πραγματικά όλα τα νέα φρέσκια που ήταν ελαφρώς νευρικά για να κολλήσουν σε αυτό.

UWnetball 3

Κάναμε συνεδρίες σε Yoga, Cheerleading και Basketball! Την Τετάρτη είχαμε ένα «φιλικό» με το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire (που στο 2nd/ 3rd Τα χρόνια δεν θεωρήθηκαν καθόλου φιλικά), αυτό μου έδωσε μια αίσθηση για το πώς μπορεί να είναι η Τετάρτη BUCS!

Κοινωνικά

Όλοι αγαπούν ένα καλό social τώρα και ξανά! Δεν πρόκειται να πω ψέματα, το πρώτο μου social ήταν ελαφρώς τρομακτικό καθώς ακούτε ιστορίες τρόμου για το τι συμβαίνει στα socials, αλλά ειλικρινά δεν είναι κάτι τέτοιο. Οι γραμματείς κοινωνικής δικτύωσης σας κάνουν να νιώθετε τόσο ευπρόσδεκτοι και σας συστήνουν σε όλους, ώστε οι άνθρωποι να σας παίρνουν υπό την προστασία τους, ας το πούμε!

UWnetball 4

Μας έμαθαν τραγούδια που είναι εξαιρετικά πιασάρικα, οπότε είναι δύσκολο να τα ξεχάσουμε! Τα κορίτσια του UWNetball πάντα προσέχουν τα νέα φρέσκια όταν βγαίνετε έξω και στο τέλος της νύχτας φροντίζουν να είστε καλά και να επιστρέψετε στο σπίτι ασφαλή, γι‘ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το social! Γνωρίζετε ολόκληρο τον σύλλογο καθώς διαφορετικές ομάδες έχουν διαφορετικές προπονήσεις, έτσι μας φέρνει όλους πιο κοντά ως κοινωνία.

Συμμετοχή σε ομάδα

Όταν γίνετε μέλος του UWNetball, όλοι έχουν μια δοκιμή για μια ομάδα, αυτό ακούγεται επίσης πολύ πιο τρομακτικό από ό, τι είναι, μην ανησυχείτε! Όταν οι άνθρωποι σας λένε ότι υπάρχει μια ομάδα για όλους, πιστέψτε με υπάρχει μια ομάδα για όλους, ανεξάρτητα από τις ικανότητές σας.

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να γίνετε μέλος μιας ομάδας, η βραδιά κοινότητας διοργανώνεται και από τις πέντε ομάδες, επομένως αυτός είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να γνωρίσετε νέα άτομα. Οι δοκιμές ήταν πολύ οργανωμένες και μόλις έμπαινες σε παιχνίδια, το αίσθημα της πίεσης έφυγε από το παράθυρο και όλοι διασκέδασαν παίζοντας στις ομάδες τους. Απλά μην φοβάστε να σας ρίξετε σε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν, μπορεί να σας αρέσει!!

UWnetball 5

Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να προπονούμαστε ως προετοιμασία για τους πρώτους μας αγώνες BUCS, ήταν υπέροχο που μπορούσαμε να προπονηθούμε με παίκτες της Super League Severn Stars που είναι μέρος του UWNetball 1αγ Ομάδα.

BUCS Τετάρτες

Όλοι με προειδοποίησαν για τις Τετάρτες στο πανεπιστήμιο και δεν με απογοήτευσαν, απλά νιώθεις ένα θόρυβο γύρω από την πανεπιστημιούπολη και όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι για την ημέρα.

Το πρώτο μου παιχνίδι για το 2nd η ομάδα έλειπε στο πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ. Ο καπετάνιος και ο υπαρχηγός μας είχαν οργανώσει ένα πρωινό πρωινό πριν από τη συνεδρία του κέντρου μας (αυτό είναι το σημείο όπου μαγνητοσκοπείτε πριν από έναν αγώνα και ένα μασάζ από τον αθλητικοθεραπευτή, εάν χρειάζεται).

Πήγαμε όλοι ως ομάδα, έτσι συνήθως αυτή η μέρα ήταν ομαδική, καθώς ήταν ο πρώτος μας αγώνας μαζί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήρθαμε πιο κοντά, κάτι που αισθάνθηκε ωραία καθώς γνωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους της ομάδας σου. Γνωριστήκαμε και ταξιδέψαμε στο λεωφορείο με την ομάδα και νιώσαμε ότι όλοι συνδεθήκαμε και ερχόμαστε πιο κοντά.

Παρόλο που το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν ελαφρώς απογοητευτικό, ήταν ένα υπέροχο πρώτο παιχνίδι με μια υπέροχη ομάδα κοριτσιών και δεν ρίξαμε ποτέ το κεφάλι, αληθινό πνεύμα.

Αυτό είναι το θέμα του UWNetball, είμαστε ενωμένοι και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλη τη διαδρομή, προπονήσεις και αγώνες! #μία καρδιά

Guest blog από την Ellie Woodhall

Ακολουθήστε μας στο Twitter @UWNetball και το Instagram your_netball