Long Flight Hacks |  Από κάποιον που μετακόμισε στην άλλη άκρη του κόσμου

Long Flight Hacks | Από κάποιον που μετακόμισε στην άλλη άκρη του κόσμου

Januar 23, 2023 0 Von admin

Έχοντας πετάξει 3 πτήσεις με επιστροφή στη Νέα Ζηλανδία σε διάστημα 12 μηνών ένα χρόνο, θα μπορούσατε να πείτε ότι έμαθα περισσότερα από μερικές μακροχρόνιες πτήσεις και συμβουλές.

Long Flight Travel Hacks Adventures of a London Kiwi

Για καθένα από αυτά τα ταξίδια πέρασα πάνω από 50 ώρες τρέχοντας μέσα από τα σύννεφα, ταξιδεύοντας σε 4 ημισφαίρια, σε αρκετές ηπείρους και ώρες κοιτάζοντας μια οθόνη διαμέτρου περίπου 8 ιντσών.

Όμως, άξιζε τον κόπο για τα χαμόγελα στο τέλος του καθενός ταξίδι. Αυτά είναι τα δοκιμασμένα στο χρόνο μου hacks που κάνουν τη διαφορά σε κάθε πτήση.

Long Flight Travel Hacks Adventures of a London Kiwi

Κράτηση των πτήσεων σας

Εμπιστέψου με. Πετάξτε απευθείας (αξίζει τα επιπλέον χρήματα για την ελάχιστη ταλαιπωρία) και μην πάρετε ποτέ την τελευταία πτήση της ημέρας (κινδυνεύετε να πέσετε την επόμενη μέρα) ή προγραμματίστε μερικές ημέρες ως ενδιάμεσο σταθμό, εάν χρειαστεί να διακόψετε τις πτήσεις και να ερευνήσετε μεταφορά στο τερματικό φορές για πτήσεις ανταπόκρισης συν προσθέστε μία ώρα στον προτεινόμενο χρόνο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην έχετε αρκετό χρόνο για να περπατήσετε στο αεροδρόμιο.

Μείνετε φρέσκοι

Φέρτε μια αλλαξιά για κάθε πόδι του ταξίδι συν μίνι από το αγαπημένο σας σαμπουάν/πλύση σώματος/οδοντόβουρτσα. Ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Long Flight Travel Hacks Adventures of a London Kiwi

Κάντε το ταξίδι απολαυστικό (ανεξάρτητα από το τι)

Πάρτε μαντηλάκια προσώπου, ένα απαλό κασκόλ, ένα μπουκάλι νερό, ένα εξαιρετικό βιβλίο, τα δικά σας ακουστικά (ιδανικά με ένα μικρό προσαρμογέα βύσματος) και όλους τους φορτιστές σας και όλα του φαρμάκου για το ταξίδι σας.

Για ζευγάρια/φίλους

Εάν ταξιδεύετε με περισσότερα από ένα άτομα, ειδικά εάν έχετε πτήσεις, μοιράστε τα ρούχα σας στις δύο θήκες. Ακούγεται λίγο τυχαίο, αλλά αν χάσουν ΕΝΑ σημαίνει ότι μπορεί να έχετε ακόμα μερικά πράγματα να φορέσετε για περιπέτειες, ενώ η αεροπορική εταιρεία σας παραλαμβάνει τις καθυστερημένες αποσκευές σας.

Long Flight Travel Hacks Adventures of a London Kiwi

Χρησιμοποιήστε τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου στο έπακρο

Εάν δεν πετάτε σε κατηγορία που έχει ντους στο αεροπλάνο, διερευνήστε τις επιλογές σαλονιού Ή τις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού. Πετούσαμε 25+ ώρες από το Λονδίνο στο Μπρίσμπεϊν (μέσω Ντουμπάι) που περιελάμβανε 2 ώρες καθυστερημένη σύνδεση επί το αεροπλάνο και γι‘ αυτό έπρεπε να περιμένουμε άλλες 3 ώρες στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν για την πτήση μας με προορισμό τη Νέα Ζηλανδία. Αλλά. Το ντους που κάναμε στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν ενώ περιμέναμε ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Οργανωθείτε στην πύλη

Έχετε όλο αυτό το χρόνο να κάθεστε, να περιμένετε – βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα που χρειάζεστε στο κάθισμά σας (ακουστικά, βιβλίο, μπουκάλι νερό) είναι σε κοντινή απόσταση (μεταξύ εργαζόμενος obvs).

Long Flight Travel Hacks Adventures of a London Kiwi

Beat Jetlag

Βρείτε τη ζώνη ώρας στην οποία ταξιδεύετε το συντομότερο δυνατό. Προτιμούμε να πάρουμε μια πτήση με κόκκινα μάτια το βράδυ της Παρασκευής που προσγειώνεται στο Ώκλαντ αργά το απόγευμα. Αυτό σημαίνει ότι έχω τακτοποιήσει τον εαυτό μου κατά τις ώρες γραφείου και κοιμήθηκα στο αεροπλάνο σχεδόν αμέσως (κατά την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης των δύο). Μόλις φτάσουμε, μπορούμε να βγούμε από το αεροδρόμιο και κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας για να ανανεωθούμε. Μπορώ επίσης να προτείνω ανεπιφύλακτα να προσκαλέσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με μικρά παιδιά – θα σας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι μια λογική ώρα για να πάτε για ύπνο.

Ποιο είναι το καλύτερό σου μακρύςτραβώ συμβουλή πτήσης; (Απαντήστε παρακάτω ή στο Twitter και θα κάνω μια συμπληρωματική ανάρτηση)