Το Worcester έχει μερικές υπέροχες διαδρομές για τζόκινγκ – Worcester Student Life

Το Worcester έχει μερικές υπέροχες διαδρομές για τζόκινγκ – Worcester Student Life

Oktober 9, 2020 0 Von admin

Πριν από 6 μήνες ήμουν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ δρομέας που μπορείτε να φανταστείτε. Θα μπορούσα να είχα βάλει ένα στοίχημα στο γεγονός ότι δεν θα κατάφερνα να τρέξω για περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να λαχανιάζω σαν τρελός. Τώρα, όχι τόσο, είμαι πολύ καλύτερα και μου αρέσει να τρέχω σε όλο το Worcester.

Είπα στον εαυτό μου όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι ότι θα ξεκινούσα τρέχοντας τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν ήξερα, είναι πραγματικά πολύ πιο δύσκολο από το να ξυπνάς μια μέρα και να είσαι καλός δρομέας! Χρειάστηκε ΠΟΛΥ περισσότερη προσπάθεια από αυτή (και ένα καλό ζευγάρι προπονητών)!

Η ύπαιθρος πίσω στην πόλη μου (στην Ουαλία) είναι πραγματικά όμορφη, έτσι υπήρχαν πολλές διαδρομές τρεξίματος (αν και όλα ανηφορικά! Πολύ κουραστικό!!!) αλλά χάρηκα που ανακάλυψα ότι το Worcester είχε και μερικά υπέροχα μέρη για άσκηση!

Πλευρική σημείωση: Λατρεύω το Couch to 5K

Καναπές έως 5Κ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να τρέχετε από την αρχή. Από το να κάθεσαι στον καναπέ σου τρέχεις 5K μέχρι το τέλος του προγράμματος των 9 εβδομάδων. Ξεκινά απλά… αρκετά απλό για αρχάριους σαν εμένα! Τρέχεις για 20 δευτερόλεπτα περπάτημα για 2 λεπτά και το αντίστροφο! Το κάνετε αυτό κάθε δεύτερη μέρα και αυξάνετε αργά. Τελικά, γίνεσαι καλός δρομέας! Λαμβάνετε μια φωνή στην εφαρμογή που σας δίνει συμβουλές και συμβουλές στην πορεία! Βοηθάει πραγματικά και είναι ο μόνος τρόπος που πέρασα από κάθε συνεδρία! Ορισμένες εφαρμογές έχουν ακόμη και φωνές διασημοτήτων όπως η Sarah Millican ή η Jo whiley.

Βρείτε την τέλεια διαδρομή για εσάς και μείνε ασφαλής

Τώρα, φαίνεται αρκετά απλό, απλά βρείτε μια διαδρομή και τρέξτε την σωστά; Λοιπόν, κάπως… Η εύρεση της τέλειας διαδρομής για εσάς είναι τόσο σημαντική και πραγματικά κάνει τη διαφορά στο πόσο απολαμβάνετε το τρέξιμό σας. Δεν θέλετε πολύ κλίση αν είστε νέοι στο τρέξιμο. Μάλλον δεν χρειάζεται να σας πω να πείτε ασφαλές όταν τρέχετε, αλλά, θα:

  • Ενημερώστε κάποιον πού πηγαίνετε
  • Προσπαθήστε να τρέξετε κάπου όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω
  • Τρέξτε κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Προσοχή στην κίνηση
  • Κρατήστε το τηλέφωνό σας μαζί σας
  • Μείνε σε εγρήγορση
  • Φοράτε ανακλαστικό υλικό

Εντάξει, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά καλά μέρη στο Worcester…

Πού να τρέξεις στο Worcester;!

Μου αρέσουν οι διαδρομές λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Το πάρκο Gheluvelt, το οποίο είναι πραγματικά όμορφο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τζόκινγκ! Είναι επίπεδο, έχει μονοπάτι και υπάρχει δωρεάν εξοπλισμός υπαίθριου γυμναστηρίου κατά μήκος της διαδρομής του κεντρικού μονοπατιού σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε και να κάνετε μερικές πιέσεις ποδιών (αν μπορείτε να το διαχειριστείτε μαζί με όλο το τρέξιμο).

Μια άλλη υπέροχη διαδρομή είναι γύρω από τον ιππόδρομο στο Pitchcroft! Κάποτε έκανα το πάρκο εκεί και ήταν τόσο ευχάριστο! Οι 2 γύροι του ιπποδρόμου είναι λίγο πάνω από 5K και είναι υπέροχοι όταν ολοκληρώσετε την εφαρμογή καναπέ έως 5k για να διατηρήσετε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης στα ύψη!

Πάρκο Worcester Woods Country Park, ψάχνετε για κάπου λίγο πιο προχωρημένο; Το Worcester Woods είναι πολύ λιγότερο επίπεδο από μερικά από τα άλλα παραδείγματά μου, αλλά είναι όμορφο εκεί σχεδόν όλο το χρόνο. Υπάρχουν δύο μεγάλα φυσικά καταφύγια, τα ίδια τα δάση και ένα πολύ ωραίο καφέ για να πιείτε έναν καφέ μετά το τρέξιμο, όλα στην ίδια περιοχή.

Τέλος, το The Worcester προς Μπέρμιγχαμ Κανάλι! Το μονοπάτι του καναλιού έχει μερικά υπέροχα πράγματα να δεις και να σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο κουρασμένος είσαι. Κλειδαριές, πάπιες, υπέροχα δέντρα και η περιστασιακή παμπ, σίγουρα βοηθούν στο να σπάσει η μονοτονία του τρεξίματος.

Ελπίζω μερικές από αυτές τις συμβουλές να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το τρέξιμο ή, τουλάχιστον, να σας δώσουν μια μικρή εικόνα για το γιατί μου αρέσει να τρέχω στο Worcester!