Το Campus Shooting Prevented – KeepnTrack

Το Campus Shooting Prevented – KeepnTrack

Februar 8, 2017 0 Von admin

Φαίνεται ότι κάθε μήνα γίνονται γυρίσματα στην πανεπιστημιούπολη κάπου στην Αμερική. Μάλιστα, μόνο το 2016 σημειώθηκαν 15 πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φαίνεται να κάνουν πάντα ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει τα γυρίσματα. Τέλος, έχουμε μια ιστορία για το πώς αποτράπηκε ένας πυροβολισμός στην πανεπιστημιούπολη.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2017, ένας μαθητής στο γυμνάσιο Troy στο Fullerton της Καλιφόρνια άκουσε δύο συμμαθητές να μιλούν για ένα σχέδιο πυροβολισμών στο σχολείο. Οι δύο συμμαθητές μιλούσαν για επίθεση σε αθλητική εκδήλωση του σχολείου. Ο μαθητής άκουσε τους δύο συμμαθητές να μιλούν για τους τύπους πυροβόλων όπλων που θα χρησιμοποιούσαν και είπε ότι ήθελαν ο πυροβολισμός να είναι „μεγαλύτερος από το Columbine“, σύμφωνα με KTLA.com.

«Το άτομο που ανέφερε αυτό το περιστατικό στις αρχές επιβολής του νόμου, είτε συνέβη κάτι, δεν συνέβη, αυτό το άτομο έσωσε αμέτρητες ζωές», είπε ο λοχίας της αστυνομίας του Φούλερτον, Τζον Ράντους. «Αμέτρητος πόνος για άγνωστο αριθμό οικογενειών».

Μόλις ο αξιωματικός των πόρων ασφαλείας άκουσε για αυτό το σχέδιο, οι υπάλληλοι συνέλαβαν τους δύο μαθητές. Οι δύο μαθητές ερευνήθηκαν και κατέληξε ότι οι δύο μαθητές έψαχναν στο Διαδίκτυο λεπτομέρειες για πυροβολισμούς στο παρελθόν στο σχολείο.

Οι δύο τους μαθητές κατηγορήθηκαν για εγκληματικές απειλές και συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος. Και οι δύο βρίσκονται υπό κράτηση στο Orange Country Juvenile Hall.

Η πρόληψη της σχολικής βίας είναι αυτό που όλοι ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα.