ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;  (ΟΔΗΓΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΔΩΡΟΥ.)

ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; (ΟΔΗΓΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΔΩΡΟΥ.)

Januar 24, 2023 0 Von admin

Τα Χριστούγεννα γίνονται όλο και πιο εμπορευματοποιημένα, αλλά είναι επίσης μια εποχή όπου οι άνθρωποι πραγματικά σκέφτονται τις καλοσύνη που μπορούν να πληρώσουν. Ως εκ τούτου, μοιράζομαι έναν φιλανθρωπικό οδηγό δώρων ετησίως από το 2014 (που με βοήθησε επίσης να αγοράσω σημαντικά δώρα για όσους φίλους και συγγενείς είναι επίσης δύσκολο να αγοράσουν…) καθώς και υποστηρίζοντας μεγάλες μικρές επιχειρήσεις που κάνουν μια διαφορά στον κόσμο.

Οδηγός φιλανθρωπικών δώρων

Οι οδηγοί δώρων Blogger έχουν καθιερωθεί αρκετά καλά τώρα, αλλά όπως πάντα δεν μπορούσα να κάνω απλώς ένα κανονικό – χρειαζόταν μια ελαφριά περιπέτεια ενός ακτινιδιού του Λονδίνου (εντόπισα ακόμη και μερικά μικρά πρόβατα – ρε, μπορείτε να πάρετε τον blogger εκτός Νέας Ζηλανδίας…)

Όλα αυτά τα ιδιόμορφα δώρα συνήθως αποστέλλονται στον παραλήπτη σε μια γυαλιστερή κάρτα ή μπορούν να εκτυπωθούν και να προστεθούν σε μια παρτίδα σπιτικών μπισκότων – τέλεια ως κάτι για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να θέλουν. Ξεχάστε τα σετ μπάνιου με αρρωστημένη οσμή όπου πετιούνται τα μισά προϊόντα και την άσχημη γραβάτα που απλώνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. τι θα λέγατε να αγοράσετε ένα κοτόπουλο για μια οικογένεια που υποφέρει και να μοιραστείτε την ευχάριστη λάμψη της δωρεάς;

Μερικές γρήγορες ιδέες θα μπορούσαν να είναι?

ΔΩΡΙΣΤΕ ΛΙΓΑ ΤΣΙΓΚΙΔΙΑ Ή ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΔΙΑΦΟΡΑ

Ό,τι έχετε την πολυτέλεια να δώσετε – τα μη αλλοιώσιμα είναι συνήθως τα καλύτερα, καθώς οι τράπεζες τροφίμων μπορούν να τα κρατήσουν όσο χρειάζεται χωρίς να χρειάζεται να τα ψύξετε.

περιεχόμενο-φαγητού-δέματος

ΔΩΡΕΤΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Όταν οι γυναίκες και τα παιδιά φεύγουν από την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, συχνά αναγκάζονται να φύγουν χωρίς τίποτα άλλο εκτός από τα ρούχα που φοράνε. Το δώρο σας θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον καθώς αρχίζει να χτίζει μια νέα ζωή χωρίς φόβο.

Οδηγός Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Δώρου

Τα χρήματα που δαπανώνται για δώρα Oxfam Unwrapped θα βοηθήσουν στην υποστήριξη του πλήρους φάσματος των εργασιών της Oxfam σε όλο τον κόσμο, από την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών έως τα έργα υπεράσπισης. Κάθε χρόνο, οι ομάδες προγράμματος της Oxfam επεξεργάζονται τι χρειάζονται περισσότερο οι κοινότητες στις οποίες εργάζονται και είναι αυτά τα απαραίτητα αντικείμενα που εμφανίζονται στον κατάλογο δώρων τους.

Δώρα και κάρτες OXFAM χωρίς συσκευασία

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Είτε αγοράζετε ένα καλάθι φαγητού είτε ένα ποδόσφαιρο, κάθε δώρο Wishlist συμβάλλει στην αλλαγή της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Κατσίκες (ή ακόμα καλύτερα δύο), φίλτρα νερού, σετ τέχνης, χειμερινά ρούχα ή ακόμα και δενδρύλλια δέντρων – όλα κάνουν τη διαφορά.

Save the Children Charity Χριστουγέννων-δώρο-οδηγός

Πάρτε για παράδειγμα τα Πάντα – είναι απίστευτα χαριτωμένοι, ευγενικοί γίγαντες (εκτός αν τυχαίνει να είστε φυτό μπαμπού) και απειλούνται απίστευτα. Όχι μόνο όλα τα κέρδη του WWF πηγαίνουν για τη χρηματοδότηση της φροντίδας και της προστασίας του άγριου ζώου που έχετε επιλέξει, αλλά ο χαρισμένος σας παίρνει επίσης τα δικά του χαρτιά «υιοθεσίας» ΚΑΙ επίσης μια βελούδινη εκδοχή παιχνιδιού αγκαλιάς. (Μπορείτε να πείτε γιατί αυτό πρέπει να υπάρχει στον οδηγό μου για φιλανθρωπικά δώρα κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι;)

Οδηγός φιλανθρωπικών δώρων

ΔΩΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Όπως οι τράπεζες τροφίμων, αλλά με τα απαραίτητα για την υγιεινή.

Οδηγός φιλανθρωπικών δώρων

Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Unicef ​​κατέχει ηγετική θέση στην παροχή βοήθειας που σώζει ζωές σε παιδιά που έχουν παγιδευτεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο. Η προσπάθειά τους για έκτακτη βοήθεια συμπληρώνει το αναπτυξιακό μας έργο που βοηθά τα παιδιά να επιβιώσουν και να παραμείνουν υγιή, να πάνε σχολείο, να έχουν φωνή για θέματα που τα επηρεάζουν και να τα προστατεύουν από την κακοποίηση και την εκμετάλλευση. Πολύ περισσότερος λόγος να τα συμπεριλάβω στον οδηγό μου για φιλανθρωπικά δώρα.

Οδηγός φιλανθρωπικών δώρων

ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΣΥΝΑΔΡΟ ή ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Καθε Δώρο Χριστιανικής Βοήθειας που αγοράστηκε θα βοηθήσει το Christian Aid να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων σε φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο – βοηθώντας οικογένειες σε χώρες όπως η Αιθιοπία, η Αϊτή, το Μπαγκλαντές και πολλά άλλα μέρη που χρειάζονται υποστήριξη.

Τι να αγοράσετε σε κάποιον που έχει τα πάντα (οδηγός για φιλανθρωπικό δώρο) Adventures of a London Kiwi

Και οτιδήποτε σε αυτόν τον οδηγό χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού δώρου δεν είναι ελκυστικό, μπορείτε πάντα να κάνετε δωρεές με άλλους τρόπους. μέσω τράπεζας αίματος, περάστε ένα απόγευμα με μοναχικούς ηλικιωμένους γείτονες ή αγοράστε καφέ σε κάποιον που έχει ανάγκη. Έχετε και εσείς επιπλέον ιδέες; Υπάρχει κάποια φιλανθρωπία ή αιτία κοντά στην καρδιά σας;

** Καμία από αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις δεν ξέρει ότι τους διαφημίζω!