Τα οφέλη της συμμετοχής σε πανεπιστημιακή κοινωνία ή αθλητικό σύλλογο – Φοιτητική ζωή του Worcester

Τα οφέλη της συμμετοχής σε πανεπιστημιακή κοινωνία ή αθλητικό σύλλογο – Φοιτητική ζωή του Worcester

Juli 17, 2020 0 Von admin

Οι κοινωνίες και οι αθλητικές ομάδες στο πανεπιστήμιο είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να χτίσετε φιλίες, να μάθετε νέες δεξιότητες και να αναπτύξετε την αυτοπεποίθησή σας. Νομίζω ότι το Πανεπιστήμιο του Worcester έχει ένα τόσο μεγάλο εύρος συλλόγων και αθλητικών συλλόγων που διατίθενται για όλα τα είδη ανθρώπων. Μπήκα στο Societies τον πρώτο μου χρόνο.

Γιατί λοιπόν είναι ωφέλιμο να είσαι μέλος ενός SU Club ή Society; Λοιπόν, πρώτα, έχει πλάκα.

Όταν μετακομίζετε στο Πανεπιστήμιο, υπάρχει συνήθως μια έκθεση συλλόγων και μια έκθεση αθλητικών συλλόγων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Καλωσορίσματος, όπου μπορείτε να μάθετε για όλες τις Εταιρείες και τους Αθλητικούς Ομίλους, τον τρόπο συμμετοχής και κάθε σχετικό κόστος. Αυτό πραγματοποιείται συχνά στην αθλητική αίθουσα στην πανεπιστημιούπολη του Αγίου Ιωάννη. Υπάρχει πραγματικά μια μεγάλη ποικιλία!

Από ποδοσφαιρικές εταιρείες μέχρι κινηματογραφικές εταιρίες στην LGBTQ+ κοινωνία στη Χριστιανική Ένωση κι αλλα!

Το καραόκε είναι μια κλασική δραστηριότητα της κοινωνίας…

Μακάρι να είχα μπει σε έναν αθλητικό σύλλογο όταν ήμουν πιο νέος στο πανεπιστήμιο. Θα ήταν υπέροχο για άσκηση αλλά και κοινωνικά. προσχώρησα στο Κοινωνία της Χριστιανικής Ένωσης από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου μου, καθώς η μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον ως Χριστιανός μπορεί συχνά να είναι αρκετά δύσκολη, επομένως βρήκα πολύ χρήσιμο να γνωρίσω άλλους Χριστιανούς και μπόρεσα να αναζητήσω μια Εκκλησία με άλλους ανθρώπους και επίσης να απολαύσω τη συνάντηση με άλλους στην πανεπιστημιούπολη .

Τι υπάρχει να κάνουμε;

Λοιπόν, το καλύτερο μέρος της συμμετοχής σε μια κοινωνία είναι ότι συναντάς ανθρώπους. Έχω ακούσει συχνά από φοιτητές ότι δυσκολεύτηκαν να κάνουν φίλους στο μάθημά τους και ότι η ένταξή τους σε μια κοινωνία ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσουν ανθρώπους εκτός αυτής. Μου αρέσει που μπορείς να ενταχθείς σε μια κοινωνία στο πανεπιστήμιο και να νιώθεις αμέσως σαν στο σπίτι σου, γιατί τις περισσότερες φορές εντάσσεσαι σε μια κοινωνία που σε ενδιαφέρει ή που σε έχει πάθος.

Δεύτερον, πολλοί μαθητές ΑΓΑΠΟΥΝ (όχι ότι αυτό είναι επιστήμη πυραύλων!) πηγαίνοντας σε ξενύχτια. Πολλοί φοιτητές θα έλεγαν ότι οι κοινωνικές βραδιές που γίνονται στην Ένωση Φοιτητών του πανεπιστημίου κάθε εβδομάδα είναι ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να γνωρίσετε κόσμο. Θα διαπιστώσετε ότι κάνετε πραγματικά φίλους για μια ζωή στο πανεπιστήμιο και οι κοινωνίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους.

Ω, και το καλύτερο μέρος….

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!

Τώρα, όποιος γνωρίζει για τον αθλητισμό στο πανεπιστήμιο θα ξέρει ότι τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν αθλητικούς αντιπάλους. Το Varsity είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να περιμένουμε κάθε χρόνο. Οι περισσότερες αθλητικές ομάδες στο πανεπιστήμιο θα ανταγωνιστούν τους αντιπάλους μας για να κερδίσουν πόντους, όσο περισσότερους πόντους κερδίσουμε ως πανεπιστήμιο τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε το Varsity!

Μου άρεσε να πηγαίνω να παρακολουθώ πανεπιστήμιο κάθε χρόνο. Από διαγωνισμούς χορού στο Worcester Arena μέχρι αγώνες ποδοσφαίρου και χόκεϊ στον αστρικό χλοοτάπητα.. ήταν τόσο διασκεδαστικό!

Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ την καλύτερή μου φίλη στους αγώνες χόκεϊ της και ακόμη περισσότερο όταν το Varsity ήταν!

Εκπαιδευτικές και ακαδημαϊκές εταιρείες

Ίσως εκπλαγείτε αν ακούσετε ότι οι εκπαιδευτικές και ακαδημαϊκές εταιρείες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς κοινωνίες στο πανεπιστήμιο. Μπορείτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τις πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης με την ένταξή σας σε μια εκπαιδευτική κοινωνία.

Πολλές εταιρίες, όπως η Educational Enhancement Society, η Primary Teaching και οι Environmental Societies, υπάρχουν για να βοηθήσουν τους μαθητές στη διάρκεια των μαθημάτων τους. Τις περισσότερες φορές αυτά προωθούνται κατά τη διάρκεια των διαλέξεών σας, επειδή μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει με τις σπουδές σας και να σας επιτρέψει να συνομιλήσετε με άλλους σε διαφορετικά στάδια της πορείας σας.

Είναι όλα σχετικά κοινότητα! Οι κοινωνίες και οι αθλητικοί σύλλογοι θα σας βοηθήσουν πραγματικά στη φοιτητική σας ζωή. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε, υποστηρίζετε άλλους που το θέλουν παρακολουθώντας αγώνες ή ζωντανές εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν.

Τα λέμε σύντομα

Lauren 🙂