Συμβουλές για την εύρεση ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων

Συμβουλές για την εύρεση ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων

Januar 21, 2023 0 Von admin

δαχτυλίδια αρραβώνωνΣε περίπτωση που θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου, περιμένετε μια πρόταση σύντομα ή έχετε αρχίσει προληπτικά να κοιτάζετε γύρω σας με τον συνεργό σας, θα πρέπει να έχετε δύο πράγματα ως πρωταρχικό μέλημα πριν πείτε και οι δύο «ΟΚ» σε έναν δαχτυλίδι αρραβώνων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, το eternity sparkler σας είναι ταυτόχρονα ένα σοβαρό οικονομικό εγχείρημα και ένα κομμάτι από πολύτιμους λίθους που εσείς ή ο συνεργός σας θα φοράτε για πάντα. Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Παρακολουθήστε τις κύριες συμβουλές για την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, από κάτω.

Οδηγίες για να αγοράσετε δαχτυλίδια αρραβώνων

Αποφασίστε τη μετακίνηση του δαχτυλιδιού αρραβώνων

Πετάξτε έξω αυτήν την παλιά φαντασίωση αποζημίωσης τριών μηνών – θα πρέπει να αγοράσετε το καλύτερο δαχτυλίδι που μπορείτε χωρίς να αναλάβετε σημαντικές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που μια μεγάλη πέτρα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της λίστας με τα πράγματα που πρέπει να λάβετε, αλλά το οικονομικό σας σχέδιο δεν είναι πολύ μεγάλο, προτιμήστε μια μεσαία πέτρα με ένα κάπως μεγαλύτερο τραπέζι (διαβάστε: περιοχή επιφάνειας). Σμαράγδι, μαρκησία, αχλάδι και οβάλ πολύτιμοι λίθοι είναι τα σχήματα που φαίνονται μεγαλύτερα ανά καράτι. Δεν θα έχετε τόση λάμψη, ωστόσο ένα δαχτυλίδι ενός καρατίου θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο εάν η πέτρα δεν έχει κοπεί τόσο βαθιά. Προσπαθήστε να μην χρειαστεί να χάσετε την ατμόσφαιρα της πέτρας σας; Αγοράζοντας ελάχιστα από τα ακόλουθα καράτια (1,8 αντί 2) μπορεί να ανέλθει σε αποθεματικό σχεδόν 20%. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη διαύγεια, το να αγοράζετε το κακόγουστο σάς προσφέρει τον περισσότερο χώρο για σφάλματα χωρίς να επηρεάζει τη λάμψη. Μια ακόμη σκέψη: Οι ρυθμίσεις Corona ή αυτές με περίπλοκες λεπτές αποχρώσεις κοσμημάτων μπορούν να κάνουν την εξαπάτηση μιας μεγαλύτερης πέτρας εστίασης και είναι σημαντικά λιγότερο υπερβολικές.

Εγκαταστήστε κανονικές ή εργαστηριακές πέτρες

Υπάρχουν δύο κύριες αντιθέσεις μεταξύ χαρακτηριστικών και λίθων που έχουν αναπτυχθεί στο εργαστήριο: Αρχή και κόστος. Καταρχάς, οι κανονικοί πολύτιμοι λίθοι διαμορφώθηκαν δισεκατομμύρια χρόνια πριν και εξορύσσονται μέσω των σημερινών προβών εξόρυξης από βαθιά μέσα στη γη, ενώ αυτοί που καλλιεργούνται στο εργαστήριο κατασκευάζονται σε εργαστήρια από ερευνητές σε μόλις μισό μήνα. Δεύτερον, δεδομένου ότι η δημιουργία και η προμήθεια τους περιορίζονται από τον άνθρωπο και δεν απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναπτυχθούν, τα διαμάντια που αναπτύχθηκαν στο εργαστήριο είναι κάπου από 30% έως μισά πιο προσιτά από τους συνεργάτες τους που εξορύσσονται. Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι κανονικοί όσο και οι εργαστηριακά ανεπτυγμένοι λίθοι είναι τεχνητά και οπτικά το αντίστοιχο. Πριν αγοράσετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, θα πρέπει να καταλήξετε στο συμπέρασμα ποια επιλογή είναι ιδανική για εσάς. Σε περίπτωση που εσείς ή ο συνεργός σας ψάχνετε για ένα πιο οικονομικό σχέδιο που να προσαρμόζεται σε πέτρα εστίασης, ένα εργαστηριακό θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς. Άλλος ειδικός; Οι πολύτιμοι λίθοι που αναπτύχθηκαν στο εργαστήριο είναι αξιόπιστα χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να λάβουμε υπόψη ότι η αξιόλογη αξία του εργαστηρίου που αναπτύχθηκε δαχτυλίδια αρραβώνων παραμένει αβέβαιος. Αυτές οι προηγμένες πέτρες εξακολουθούν να είναι νέες στην αγορά και ενδέχεται να καταστραφούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που ψάχνετε για στολίδια που μπορείτε να πουλήσετε ή να επισκευάσετε αργότερα, θα πρέπει να σκεφτείτε να ακολουθήσετε την κανονική πορεία.

Αγοράστε δωρεάν πέτρες

Εκτός εάν αγοράζετε ένα δαχτυλίδι για το σπίτι, το πιθανότερο είναι ότι θα βλέπετε δωρεάν πέτρες και όχι πέτρες σε ένα περιβάλλον. (Αυτά που βρίσκετε στην θήκη του εμπόρου πολύτιμων λίθων είναι τις περισσότερες φορές απλώς δοκιμές για να σας δώσουν μια σκέψη για το ολοκληρωμένο αντικείμενο.) Η μεσαία πέτρα αντιπροσωπεύει μακράν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων ενός δαχτυλιδιού, επομένως δεν θα χρειαστεί να πάρετε το πιο όμορφο δυνατό — ή αν μη τι άλλο στο οικονομικό σας σχέδιο; Ένας αξιοπρεπής ρυθμιστής διαμαντιών (θα το κάνει λάθος αργότερα) θα θέλει πραγματικά να σας κατευθύνει και να σας ενημερώσει τι να αναζητήσετε.

Δώσε στον εαυτό σου κάτι σαν ενάμιση μήνα

Θυμηθείτε ότι μόλις ζητηθεί, ένα δαχτυλίδι μπορεί να χρειαστεί έως και ενάμιση μήνα για να εμφανιστεί, πιθανώς περισσότερο, αν υποθέσουμε ότι το έχετε χειροποίητο. Εάν επιθυμείτε να αποτυπώσετε μέσα στο δαχτυλίδι, φροντίστε να ζητήσετε τη χάραξη όταν υποβάλετε το αίτημά σας – και αντιπροσωπεύστε τυχόν επιπλέον χρόνο που μπορεί να προσθέσει στον κύκλο.