Πώς να παραμείνετε ενεργοί κατά τη διάρκεια του lockdown – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Πώς να παραμείνετε ενεργοί κατά τη διάρκεια του lockdown – Φοιτητική Ζωή του Worcester

Mai 28, 2020 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2020 Οποιεσδήποτε αναφορές σε αυτοαπομόνωση, ταξίδια ή συναντήσεις με άλλους ήταν ακριβείς τη στιγμή της σύνταξης, αλλά οι οδηγίες ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τότε. Παρακαλούμε να ανατρέχετε πάντα στο τελευταία κυβερνητική συμβουλή.

Έτσι, τώρα που τελειώσαμε τις αξιολογήσεις μας, έχω λίγο περισσότερο χρόνο και ένιωσα ότι ήταν καιρός για κάποια βελτίωση του εαυτού μου. Εισαγωγή: βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης.

Παρόλο που δεν είμαι προσωπικά το μεγαλύτερο άτομο γυμναστικής (είμαι περισσότερο από την πλευρά της ζυγαριάς για να είμαι απόλυτα ειλικρινής) εξακολουθώ να απολαμβάνω μια περιστασιακή γιόγκα ή ένα μάθημα γυμναστικής μία φορά την εβδομάδα – αυτό έγινε αρκετά δύσκολο ενώ ήμουν απαγόρευση κυκλοφορίας. Παρ‘ όλα αυτά, αποφάσισα να διατηρήσω ένα θετικό πνεύμα και να προσπαθήσω να βρω τρόπους να παραμένω δραστήριος στο σπίτι, επειδή η σωματική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της καλής υγείας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ορίστε λοιπόν μερικές από τις αγαπημένες μου εφαρμογές γυμναστικής – ας πάμε σε αυτό!

Down dog – αλλαγή παιχνιδιού για τους λάτρεις της γιόγκα

Καθώς είμαι ακόμα αρχάριος στη γιόγκα, προτιμώ να κάνω συνεδρίες με καθοδήγηση – οι οποίες είναι πλέον δυνατές χάρη σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Down dog! Το Down dog προσφέρει προπόνηση βίντεο γιόγκα ποικίλης διάρκειας και έντασης με φωνητικές εντολές που εξηγούν κάθε κίνηση. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα θέλατε να έχετε μια πρακτική επικεντρωμένη σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος ή να κάνετε μια πιο γενική συνεδρία γιόγκα εστιασμένη σε ολόκληρο το σώμα και μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους γιόγκα. Βρίσκω την εφαρμογή πολύ βολική καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε την προπόνηση στις σωματικές σας ικανότητες και οι χρόνοι προπόνησης ποικίλλουν από 6 έως 90 λεπτά. Τέλος, λόγω της κατάστασης του COVID, οι προγραμματιστές της εφαρμογής αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συνδρομή μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις συνεδρίες Yoga εντελώς δωρεάν!

Απλά κάνε το

Όπως πολλοί από εσάς πιθανότατα γνωρίζετε, η Nike έχει αναπτύξει δύο εφαρμογές, το Nike Run Club και το Nike Training. Αν προτιμάτε το τρέξιμο σε μια δομημένη προπόνηση, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε την εφαρμογή Nike Run Club. Όχι μόνο η εφαρμογή παρακολουθεί τις συνήθεις μετρήσεις όπως ο ρυθμός τρεξίματος, η απόσταση και ο χρόνος, αλλά η Nike κατάφερε επίσης να δημιουργήσει μια εξαιρετική διαδικτυακή κοινότητα εντός της εφαρμογής που μπορεί να προσφέρει μεγάλο κίνητρο και υποστήριξη σε κάθε σας μέλος της «οικογένειας Nike». Προσωπικά μου αρέσει πολύ που η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε τους φίλους σας και να τους προκαλείτε με διάφορες προκλήσεις τρεξίματος. Για όσους απολαμβάνουν την προπόνηση σε εσωτερικούς χώρους, η δεύτερη εφαρμογή που ονομάζεται «Nike training» φαίνεται σαν μια τέλεια εναλλακτική!

Shreddy – Οδηγοί για το σπίτι και το γυμναστήριο για γυναίκες!

Βρήκα την εφαρμογή Shreddy πριν από μερικούς μήνες, ενώ έψαχνα για ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που δεν θα μου κόστιζε μια περιουσία. Αυτό που μου αρέσει στο Shreddy είναι ότι λαμβάνετε πολλές συμβουλές και περιεχόμενο για αυτό που πληρώνετε. Η μηνιαία συνδρομή είναι 9,99 £ και περιλαμβάνει 5 οδηγούς (για το σπίτι και το γυμναστήριο) που είναι ο καθένας διάρκειας 12 εβδομάδων, προπονήσεις σε πραγματικό χρόνο και προγράμματα διατροφής. Στην εφαρμογή μπορείτε επίσης να βρείτε μια βρύση που ονομάζεται „κοινότητα“, όπου όλα τα μέλη του Shreddy μπορούν να έχουν το ένα το άλλο παρακινημένο ή να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις προπονήσεις και τη διατροφή. Βρίσκω αυτό το χαρακτηριστικό πολύ χρήσιμο καθώς παλεύω με τα κίνητρα μερικές φορές, αλλά δεν το κάνουμε όλοι κάποια στιγμή; 🙂

Όσον αφορά τα προγράμματα διατροφής, προσωπικά πιστεύω ότι κάθε σώμα λειτουργεί διαφορετικά, γι‘ αυτό θα συνιστούσα να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία εάν θέλετε να υποστηρίξετε την άσκησή σας με ένα πρόγραμμα γευμάτων αντί να ακολουθήσετε την ίδια την εφαρμογή. Ωστόσο, υποθέτω ότι το πρόγραμμα γεύματος Shreddy μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση για υγιεινά τρόφιμα!

Ακολουθώ τον Shreddy „Home tone up guide“ εδώ και τρεις εβδομάδες και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές προπόνησης και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τις προπονήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, το γεγονός ότι η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε από οδηγούς για το σπίτι και το γυμναστήριο είναι απίστευτα βολικό. Οι οδηγοί για το σπίτι είναι προφανώς πιο βολικοί αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάζετε το πρόγραμμα όσο συχνά θέλετε, ώστε μετά το κλείδωμα να μπορείτε να μεταβείτε σε οδηγούς γυμναστικής, αν προτιμάτε να το κάνετε.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το blog και μη διστάσετε να μοιραστείτε και τις συμβουλές σας!

claudia xx