Πώς να εγκατασταθείτε στο νέο σας κατάλυμα στο Uni – Worcester Student Life

Πώς να εγκατασταθείτε στο νέο σας κατάλυμα στο Uni – Worcester Student Life

Mai 27, 2021 0 Von admin

Πρώτα και κύρια συγχαρητήρια! Έρχεστε στο Πανεπιστήμιο του Worcester για να σπουδάσετε το πτυχίο σας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι!

Η έξοδος από το σπίτι και η είσοδος στο πανεπιστήμιο είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής για οποιονδήποτε και η διαδικασία μπορεί συχνά να οδηγήσει σε πολύ περιττό άγχος. Θέλουμε να σας δώσουμε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές μας και πώς να τακτοποιηθείτε μόλις φτάσετε εδώ!

Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στις αίθουσες σας ή στις εναλλακτικές εγκαταστάσεις πανεπιστημίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην συναντήσετε ακόμα τους νέους σας συγκατοίκους. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε βρει ο ένας τον άλλον στις „Ομάδες του Flat Finder Facebook“, αλλά για πολλούς αυτή θα είναι η πρώτη αλληλεπίδραση που έχετε. Μια εξαιρετική συμβουλή θα ήταν να συζητήσετε αμέσως, όλοι να πάνε στην κουζίνα ή στο κοινόχρηστο καθιστικό και να γνωριστούν. Το σπάσιμο πάγου μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μεγάλης φιλίας μεταξύ του καταλύματός σας. Πράγματα όπως ομαδικές εκδρομές για ψώνια, βραδιές ταινιών, έξοδος για φαγητό ή ακόμα και μια βόλτα στην πόλη μαζί, μπορούν όλα να είναι εξαιρετικοί τρόποι δέσμευσης.

Μόλις εξοικειωθείτε όλοι, ελέγξτε τους νέους σας γείτονες. Εάν μένετε στην πανεπιστημιούπολη, η διαμονή σας θα αποτελείται από πολλά διαμερίσματα που θα περιέχουν φοιτητές στην ίδια κατάσταση με εσάς. Εάν βρίσκεστε σε εναλλακτικό κατάλυμα, μπορεί να έχετε γείτονες πανεπιστημίου σε διαμερίσματα ή σπίτια στην περιοχή σας. Όλοι θα είναι ελαφρώς ανήσυχοι και νευρικοί, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό! Απλώστε το χέρι και κάντε μερικούς νέους φίλους. Στο τέλος της τριετίας μας, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί κάλλιστα να γίνουν μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας!

Βγείτε έξω και εξερευνήστε! Οι πανεπιστημιουπόλεις μας είναι όλες εξοπλισμένες με ποικίλες παροχές για τους μαθητές μας, ο καλύτερος τρόπος για να τους ανακαλύψετε είναι να βγείτε έξω και να δείτε τι μπορούν να προσφέρουν. Το Πανεπιστήμιο του Worcester διαθέτει εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικούς πόρους και εξαιρετικά μέρη για να πιείτε έναν καφέ ή ένα κοκτέιλ! Η αρένα μας φιλοξενεί επίσης τους Worcester Wolves, μια επαγγελματική ομάδα BBL, και η βιβλιοθήκη Hive μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μελέτη καθώς και ένα αρχιτεκτονικό όνειρο!

Εκτός από όλα όσα έχουμε να προσφέρουμε, η πόλη του Worcester μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, με υπέροχες αγορές στην πόλη, εστιατόρια και δραστηριότητες αναψυχής παντού. Αν τα ζήσετε μόνοι σας, θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για την πόλη που θα αποκαλείτε σπίτι.

Θα υπάρχουν επίσης πολλά „Fresher’s Events“ όταν φτάσετε για πρώτη φορά. Αυτά χρησιμεύουν ως ένας καταπληκτικός τρόπος για να συναντήσετε ανθρώπους και ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε για την πόλη. Οι Πανεπιστημιακές Εκθέσεις «Freshers» και «Society» είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία των πρώτων εβδομάδων του Πανεπιστημίου σας. Υπάρχουν πάντα πολλά καλούδια και προσφορές διαθέσιμα στο Freshers Fair και το Society Fair είναι συχνά η πρώτη ευκαιρία που θα έχετε να δείτε σε πόσους οργανισμούς μπορείτε να εγγραφείτε ενώ βρίσκεστε εδώ. Υπάρχουν κοινωνίες για όλα σχεδόν τα μεγάλα αθλήματα, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Το καλύτερο από όλα είναι, εάν έχετε μια υπέροχη ιδέα για έναν αθλητικό σύλλογο ή μια κοινωνία που δεν έχει ήδη δημιουργηθεί, γιατί να μην τη φτιάξετε! Η Ένωση Φοιτητών μας δεσμεύεται πλήρως να βοηθά τους μαθητές να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν μπορείς να είσαι πραγματικά διευθετημένος αν δεν είσαι στο σωστό πλαίσιο μυαλού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φροντίδα του εαυτού είναι τόσο σημαντική σε περιόδους στρες, και το να έρθετε στο πανεπιστήμιο δεν μπορεί να υποτιμηθεί ως πιθανό έναυσμα για άγχος. Μικρά πράγματα όπως το να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα βασικά σας είδη, μερικά άνετα σνακ και μερικές βιντεοκλήσεις στο σπίτι μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο άνετα. Οι νέοι σας συγκάτοικοι μπορεί κάλλιστα να αισθάνονται παρόμοια, επομένως όλοι μαζί και βοηθώντας ο ένας τον άλλον είναι τόσο σημαντικό σε αυτά τα πρώτα στάδια. Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης φανταστικές πηγές για αν χρειαστείτε κάποια επιπλέον υποστήριξη.

Το πανεπιστήμιο πηγαίνει τόσο γρήγορα και είναι τόσο σημαντικό να απολαμβάνετε το χρόνο σας όσο βρίσκεστε εδώ. Οι πρώτες σας εβδομάδες θα είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε. Να είστε ενθουσιασμένοι!

Τζο 🙂