Πρωτοχρονιά, νέα ενδιαφέροντα και μετάβαση από παλιά έργα

Πρωτοχρονιά, νέα ενδιαφέροντα και μετάβαση από παλιά έργα

Januar 4, 2023 0 Von admin

Είναι λοιπόν ο δεύτερος μήνας του νέου έτους και έχουν γίνει πολλά. Παρατηρώ ότι η τελευταία μου ανάρτηση είναι πάνω από ένα χρόνο και είναι μια εξαιρετική ένδειξη για το πού ήταν το μυαλό μου. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω επικεντρωθεί περισσότερο στη ζωή και στις εξωσχολικές μου δραστηριότητες παρά στο blog και στα τεχνικά έργα μου. Ήταν μια συναρπαστική διαδρομή και συνεχίζεται.

Καταρχάς, νομίζω ότι είναι καιρός να ανακοινώσω επίσημα ότι δεν θα διατηρώ πλέον τις επεκτάσεις mozilla μου. Αυτό δεν θα εκπλήξει, καθώς δεν έχω κάνει τίποτα μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Ο βραχίονάς μου έχει περιστραφεί σε αυτήν την πραγματικότητα καθώς η εταιρεία φιλοξενίας των επεκτάσεών μου φαινόταν να έχει χάσει τον ιστότοπό μου και τα πάντα σε αυτόν. Ο κώδικας τους είναι ακόμα δημόσια διαθέσιμος στον διακομιστή μου SVN (ο οποίος θα μετακινηθεί στο github κάποια στιγμή στο μέλλον).

Στα νέα ενδιαφέροντα. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισα να επανέλθω σε φόρμα και μέσω της διατροφής και μιας ειδικής ρουτίνας προπόνησης έχασα περίπου 30 κιλά σε περίπου 3 μήνες. Συνέχισα τη ρουτίνα μου και τον Αύγουστο έγινα μέρος του CrossFit Mountain View. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της μετάβασης ήταν να μάθουμε πώς να μαγειρεύουμε φαγητό που είναι νόστιμο, υγιεινό και τώρα παλαιο. Τόσοι πολλοί φίλοι μου με ζήτησαν τις συνταγές και τις συμβουλές μου που τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω να τα δημοσιεύω όλα στο διαδίκτυο!

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, παρουσιάζω το νέο μου fitness blog: *drum roll* Η Σκληρή Μπανάνα!

Είναι ολοκαίνουργιο και εξακολουθώ να εργάζομαι με το περιεχόμενο, το σχέδιο και τα πρότυπα. Ελέγξτε το και μην διστάσετε να δώσετε προτάσεις.

Μην ανησυχείτε, δεν σκοτώνω αυτό το blog, απλώς κάνω check-in και σας ενημερώνω όλους για το τι κάνω. Θα ενημερώσω αυτό καθώς είναι σχετικό.