Καλώς ήρθατε στην Ένωση Φοιτητών – Φοιτητική Ζωή Γουόρσεστερ

Καλώς ήρθατε στην Ένωση Φοιτητών – Φοιτητική Ζωή Γουόρσεστερ

Juli 13, 2020 0 Von admin

Η πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών Μεγκ Πράις έχει όλες τις πληροφορίες για την Ένωση Φοιτητών και τη δουλειά που κάνουν:

Γεια σε όλους!

Ενώ στο Πανεπιστήμιο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εμπλακείτε σε δραστηριότητες εκτός του πτυχίου σας. Ως Ένωση Φοιτητών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε και να επιτύχετε και, το πιο σημαντικό, να απολαύσετε τη φοιτητική ζωή. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πράγματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Worcester.

Εκλογές & Δίκτυα

Είμαστε εδώ για να σας εκπροσωπήσουμε. Οι υπάλληλοί σας πλήρους απασχόλησης – Tish (Αντιπρόεδρος Φοιτητικές Δραστηριότητες), Χάρι (Αντιπρόεδρος Εκπαίδευση) και εγώ (Πρόεδρος) – ψηφίστηκαν από το φοιτητικό σώμα για να σας βοηθήσουν να κάνετε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι εκλογές γίνονται τον Μάρτιο, γι‘ αυτό προσέξτε αυτές στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τους ρόλους του αξιωματικού στον ιστότοπό μας.

Φέτος εγκαινιάζουμε και νέα αντιπροσωπευτικά δίκτυα. Αυτά θα εξασφαλίσουν ότι όλοι οι μαθητές μπορούν να έχουν φωνή και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες και τις εκστρατείες που διοργανώνει η Ένωση Φοιτητών σας. Περιλαμβάνουν:

 • Δίκτυο Φοιτητών Επιβατών
 • Δίκτυο μαθητών LGBTQ+
 • Δίκτυο Μεταπτυχιακών Φοιτητών
 • Δίκτυο Αειφορίας
 • Δίκτυο Μαύρων, Ασιατικών, Μειονοτικών Εθνών (BAME).
 • Δίκτυο ώριμων μαθητών
 • Διεθνές Δίκτυο Φοιτητών
 • Δίκτυο μαθητών με ειδικές ανάγκες
 • Δίκτυο Γυναικών

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλακείτε και να πείτε τη γνώμη σας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και να συναντήσετε άτομα με ομοϊδεάτες. Μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο δημιουργώντας καμπάνιες και εκδηλώσεις ή ακόμα και απλώς να εγγραφείτε στην ομάδα για να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Το υπόστεγο

Βρίσκεται στο κτίριο της Ένωσης Φοιτητών, έχουμε πάντα φορτία σε εξέλιξη!

Είτε πρόκειται για ετήσιες εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων όπως το Take Me Out ή το Karaoke την Παρασκευή, υπάρχει κάτι για όλους. Το Hangar είναι ανοιχτό από τις 12:00 έως τις 12:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να παίξετε ένα παιχνίδι βελάκια ή μπιλιάρδο ανάμεσα στις διαλέξεις.

Ολοκλήρωση αγοράς Το υπόστεγο στα social media για να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει φέτος καθώς και για όλες τις μεγάλες προσφορές στο μπαρ.

Βοήθεια και συμβουλές

Το πανεπιστήμιο δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδρομή και έτσι όταν τα πράγματα μπορεί να μην πάνε τόσο καλά για εσάς, το SU έχει τη δική του ανεξάρτητη υπηρεσία παροχής συμβουλών για να σας βοηθήσει. Η Ακαδημαϊκή μας Σύμβουλος και Σύμβουλος Πρόνοιας, Kate μπορεί να σας δώσει συμβουλές για ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων, όπως:

 • Ακαδημαϊκό: ελαφρυντικά, προσφυγές και καταγγελίες
 • Στέγαση: συμβόλαια, συναλλαγές με ιδιοκτήτες και τα δικαιώματά σας
 • Ζητήματα οικονομικών φοιτητών και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την οικονομική υποστήριξη που διατίθεται από το Πανεπιστήμιο
 • Γενική ευημερία και σηματοδότηση – εάν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα, μπορούμε να σας υποδείξουμε την κατεύθυνση των ανθρώπων που μπορούν

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μέσω μας Βοήθεια και συμβουλές σελίδες στον ιστότοπό μας και αν χρειάζεστε υποστήριξη, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού εδώ.

Σωματεία και Αθλητικοί Σύλλογοι

Έχουμε πάνω από 40 κοινωνίες, που κυμαίνονται από ομάδες που βασίζονται σε ενδιαφέροντα, όπως η Βρετανική Νοηματική Γλώσσα, έως εκείνες που βασίζονται σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όπως η Νοσηλευτική Εταιρεία. Έχουμε και πάνω από 40 αθλητικών σωματείων – οτιδήποτε, από αμερικανικό ποδόσφαιρο μέχρι Ultimate Frisbee. Δεν χρειάζεται να είσαι σούπερ σπορ ή ταλαντούχος για να συμμετάσχεις σε συλλόγους και κοινωνίες, απλά θέλεις να εμπλακείς! Στην πραγματικότητα, η Εταιρεία μας «Κοινωνικά Αθλητικά» είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες φοιτητικές μας ομάδες και είναι τόσο ευπρόσδεκτη σε οποιονδήποτε και σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με διαφορετικά αθλήματα με χαλαρό τρόπο.

Ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα λέσχη ή κοινωνία με τη βοήθεια της SU. Μάθετε περισσότερα, καθώς και δείτε την τρέχουσα αζ των συλλόγων και συλλόγων μας εδώ.

Αντιπρόσωποι μαθημάτων

Κάθε μάθημα στο Πανεπιστήμιο πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα Εκδ. μαθήματος. Ο ρόλος τους είναι να βοηθήσουν να εκπροσωπήσουν εσάς και τις απόψεις των συμμαθητών σας και να επηρεάσουν την ανάπτυξη της ακαδημαϊκής σας εμπειρίας. Θα μπορούσατε να είστε ο ίδιος εκπρόσωπος μαθημάτων; Είναι μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Μπορείτε να μάθετε τι σημαίνει να είστε Αντιπρόσωπος μαθημάτων εδώ και να μάθετε ποιος είναι ο εκπρόσωπος σας μέσω της σελίδας SOLE σας.

Συγκέντρωση χρημάτων (RAG) και εθελοντισμός

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στη συγκέντρωση κεφαλαίων. Η επιτροπή RAG (Raise and Give). είναι μια ομάδα φοιτητών που βοηθούν και υποστηρίζουν τους μαθητές με τις προσπάθειές τους για συγκέντρωση κεφαλαίων και ευαισθητοποιούν ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών οργανώσεων. Πηγαίνετε και ελέγξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες ιδέες και δραστηριότητες σχετικά με τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Πέρυσι συγκεντρώσαμε κάτι παραπάνω από 22.000 £ και θέλουμε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα φέτος, οπότε πάρτε μέρος!

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο νέο μας πρόγραμμα εθελοντισμού, #TeamWorcAction. Ο εθελοντισμός είναι ένας λαμπρός τρόπος για να δώσετε κάτι πίσω, στη SU, στο Πανεπιστήμιο ή στην τοπική κοινότητα και να αναπτύξετε τις δεξιότητες απασχολησιμότητας και τις ευκαιρίες σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ευκαιρίες, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε

Θέσεις εργασίας

Το SU δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς την ομάδα του καταπληκτικού φοιτητικού προσωπικού που βοηθά στην εκτέλεση όλων των υπηρεσιών μας (από το μπαρ και το γραφείο υποδοχής μέχρι τη λειτουργία Γραφιστικής Σχεδίασης). Επίσης, διασφαλίζουν ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των μαθητών μας. Τείνουμε να προσλαμβάνουμε την ομάδα του φοιτητικού μας προσωπικού κάθε Άνοιξη για το επόμενο έτος, αλλά, επίσης, έχουμε περιστασιακές κενές θέσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Το φοιτητικό προσωπικό μας μάς λέει κάθε χρόνο πόσο τους αρέσει να δουλεύουν μαζί μας και πόσο έχουν αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα. Ελάτε να δουλέψετε για εμάς

Έχουμε επίσης αναπτύξει κάποιες οδηγίες για τη σύνταξη εντύπων αιτήσεων και τη συμμετοχή σε συνεντεύξεις, που μπορεί να είναι και τα δύο τρομακτικά σενάρια, για να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε δουλειά ή ευκαιρία για την οποία υποβάλετε αίτηση.

#TeamWorc

Το Worcester είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο Πανεπιστήμιο, το οποίο υπερηφανεύεται για την αίσθηση της κοινότητας. Ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο, είστε μέλος της οικογένειας #TeamWorc. Το SU θα είναι πάντα εδώ για εσάς καθ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής, γι‘ αυτό παρακαλούμε να εμπλακείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ανυπομονούμε να σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο! Έκανες τη σωστή επιλογή!

Μεγκ 🙂